O nás

Sme spoločnosť, ktorá vznikla ešte v roku 2013. Začínali sme ako ambulancia všeobecného lekára, avšak vždy sme sa snažili ísť inou cestou, ako ostatní. U nás totižto veríme, že človek a jeho zdravie je komplexný celok, preto okrem symptomatickej ambulantnej liečby poskytujeme komplexnú starostlivosť o človeka – lebo vieme, že odstránením symptómov človeka nevyliečime. Disponujeme naozaj širokým prístrojovým a diagnostickým vybavením, ktoré nie je tradičnou súčasťou väčšiny ambulancií. Špecializujeme sa na výkony internej a všeobecnej mediciny.

 

Kto sme a kto za tým celým stojí?

Mediambulancia je v prvom rade jedna veľká rodina. Tvoria ju ľudia, ktorí svoju prácu robia so srdcom. Vieme, že našu prácu robíme pre ľudí – a tak sa k tomu všetci snažíme pristupovať.
 

MUDr. Alžbeta Bačiková PhD.

Na čele stojí skúsená pani doktorka MUDr. Alžbeta Bačiková PhD., ktorá si vo svojom profesionálnom živote vyskúšala od rôznych riaditeľských pozícií, cez pedagogické, až po metodické a odborné – no jej kroky ju napokon zaviedli k tomu, čo je jej srdcu najbližšie – k medicíne. Venuje sa najmä internej a všeobecnej medicíne – no jej veľkým koníčkom je aj estetická medicína.

 

V Mediambulancií pôsobí od úplného začiatku, teda od roku 2013, kedy spoločnosť založila. Medicíne sa venuje od 90-tých rokov – má teda bohaté skúsenosti, ktoré úroči pri liečbe pacientov.

MUDr. Alžbeta Bačiková

Bc. Ondrej Bosák

Mgr. Ondrej Bosák a MUDr. Alžbeta Bačiková PhD.

Ondrej Bosák tvorí Medirect takmer od začiatku. Je to človek, bez ktorého by Medirect nebol tým, čo je – veľkou rodinou a tak príjemným miestom, ktoré za neho, ako pevne dúfame, považujete aj Vy. Ondrej u nás pôsobí ako zdravotný asistent a je absolútny expert na odber krvi – žilu dokáže objaviť aj tam, kde inak (podľa doktorky) nie je. 

 

Je to človek s dobrým srdcom a nekonečnou trpezlivosťou – čo je dôvod, prečo ho majú naši pacienti tak veľmi radi.

 

Galéria

Scroll to Top